söndag 30 september 2012

10 timmar kvar.

Nu är det inte ens dagar kvar tills fighten börjar och vi är laddade som aldrig förr!

Fotografering och inköp av mat står på dagens schema. Vi ska iväg till gymmet där Andreas (whiteframe.se) får låna ett rum för studiofotografering och ta bilder. För- och efterbilderna ska tas där mot vit bakgrund och vi ska ha samma kläder på oss för att lättare kunna se förbättringen. Känns lite jobbigt att ta bilderna idag, men när vi sedan ser skillnaden om en månad kommer det klart vara värt det obehagliga i att bli fotograferad nu. Invägning och mätning runt midjan gör vi i morgon innan frukost, för att efter frukost åka iväg på första träningspasset med PT (personlig tränare Louise).

Storhandlingen kommer göras i kväll så vi direkt i morgon kan starta vårt nya liv. Vi har tittat på Stefans blogg och skrivit av inköpslistan som finns där. Vi har lagt till några fler saker efter att läst lite olika recept på samma blogg. Finns så mycket gott t.ex. vaniljcreme med ljummen kanel toppad med blåbär och hallon. Vem kan motstå något så gott?!


5 kommentarer:

  1. Visst känns det lite jobbigt att ställa sig och visa upp hur man ser ut så här innan man kört programmet. Men well, om 30 dagar så kommer vi vara väldigt glada över att vi kan se skillnaden från före till efter. :)

    Lycka till i morgon!

    SvaraRadera
  2. Agik: Precis, nu är bilderna tagna och vi kan inte annat än att se snyggare ut om 30 dagar! Lycka till med din fight!

    SvaraRadera