lördag 13 oktober 2012

Kvarg, kvarg och åter kvarg.

Alltså, vi handlar flak med kvarg, går åt hur mycket som helst! Och keso. Tycker vi ständigt handlar just dessa två saker. Tur att kvargen inte är så dyr. Fast det är ju ändå bättre att handla kvarg och keso än choklad och chips.

6 kg kvarg från Lidl.




Sötsuget kommer över oss ibland, men mest på kvällarna när vi sitter i soffan, eller när vi dricker kaffe. En chokladbit till kaffet är faktiskt aldrig fel ;) Hoppas att allt sötsug snart försvinner för igår var det ingen lätt kväll. Vi stekte lite äpple och kanel för att stilla det mesta av suget.





Det är en seg lördag idag. Alma bara äter och sover i princip och vi har ingen lust att gå ut alls. Andreas ska snart dra till gymmet men jag stannar hemma och kör en hemmaträning i kväll istället.

4 kommentarer:

  1. Jag har lyckats tömma lokala butiken på både keso och kvarg, så det fick bli en större butik lite längre bort... Hej och Hå, kämpa på...

    SvaraRadera
  2. Vi har haft samma problem i vår närbutik så tur att det finns lite affärer att välja på. När vårt gym samarbetade med WorldOfShape fanns det inte ens keso och kvarg i de stora affärerna ;) Kämpa på! :)

    SvaraRadera
  3. Jag håller med, kämpa på! Vilka mumsiga bilder då, även om alla era nyttiga rätter också ser väldigt mumsiga ut. Är det vad ni är sugna på eller vad ni har syndat med? ;) Kram.

    SvaraRadera
  4. Nej nej här syndas inte, även om vi ibland har varit otroligt sugna. :) Men nu är det inte långt kvar så varför fuska!? Det var gamla bilder från vårt "onyttiga" liv ;)

    SvaraRadera